Over ons

Sinds 1981 is Elektrotechnisch Installatie Bureau Vennik uw erkende installateur op het gebied van elektrotechniek, telecommunicatie en beveiliging. Wij leveren, monteren en verrichten alle voorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden in woningen, bedrijfspanden en bankgebouwen.

We zijn met name gespecialiseerd in licht- en krachtinstallaties, beveiligingsinstallaties, telefoon- en intercominstallaties en computerbekabeling. Elektrotechnisch Installatie Bureau Vennik hecht veel waarde aan service, kwaliteit en flexibiliteit. Wij voldoen al jarenlang aan alle hoge kwaliteitseisen die aan ons gesteld worden en dit heeft geresulteerd in een groot cliëntenbestand, dat blijft groeien. Te allen tijde staan wij u bij met constructief advies, waardoor mogelijke problemen en ongemakken bijtijds voorkomen kunnen worden.

Wij staan voor u klaar! 0174 221606

Contact

Sinds 1981 is Elektrotechnisch Installatie Bureau Vennik uw erkende installateur op het gebied van elektrotechniek, telecommunicatie en beveiliging.

Wij leveren, monteren en verrichten alle voorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden in woningen, bedrijfspanden en bankgebouwen.

Contact

Elektrotechnisch Bureau Vennik BV
Naaldwijkseweg 37
2291 PA Wateringen
T +31 (0)174 22 16 06
F +31 (0)174 22 17 65
info@etbvennik.nl